25 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΟΕΕΦΕΔ στη Σχολή Ειδικών Όπλων Ενόπλων Δυνάμεων




Τη Πέμπτη 11 Ιουλίου μέλη της ΛΕΦΕΔ Αττικής μαζί με άλλα μέλη της ΠΟΕΕΦΕΔ  (ΠΕΝΕΦΥΟ, ΣΕΕΔΑ), κατόπιν εγκρίσεως του ΓΕΣ, επισκέφθηκαν τη Σχολή Ειδικών Όπλων Ενόπλων Δυνάμεων, όπου τους έγινε ενημέρωση γύρω από θέματα ΧΒΡΠ.

Η υποδοχή και φιλοξενία του Διοικητή, Υποδιοικητή και των στελεχών της Σχολής υπήρξε ιδιαιτέρως θερμή προς τους Εθελοντές Εφέδρους. Ο επαγγελματισμός και η κατάρτιση των στελεχών που ανέλαβαν την ενημέρωσή μας ήταν φανερός, ενώ ήταν πρόθυμοι να μας επιλύσουν κάθε απορία.

Την θεωρητική ενημέρωση επί του αντικειμένου ακολούθησε παρουσίαση των διαδικασιών και των μέσων που χρησιμοποιούνται από τον ΕΣ και τον Ειδικό Διακλαδικό Λόχο ΧΒΡΠ, σε περιπτώσεις αναλόγων απειλών, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συζήτηση με τον κ. Διοικητή τόσο σχετικά με το αντικείμενο της επισκέψεως, όσο και για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, επισημαίνοντας αμφότερες οι πλευρές την αξία και την ανάγκη εκπαιδευμένης και αξιόμαχης Εφεδρείας για τον ΕΣ.

Ομολογούμε ότι μείναμε εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο γνώσεων και ετοιμότητας των στελεχών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών όλων των Κλάδων που υπηρετούν στη ΣΕΟΕΔ, και ελπίζουμε η πολύ καλή συνεργασία των Εθελοντών Εφέδρων με το Ενεργό Στράτευμα να έχει την ίδια και καλύτερη συνέχεια